Simply mixing

PËR PROFESIONISTË, TË CILËT PRESIN
MË SHUMË NGA VEGLAT E TYRE

anwender-image-c-mix-rundThjesht miksim me mikserat e rinj C•mix

Bindëse në cilësi dhe besueshmëri
Ngarkesë më e vogël fizike – optimizuar në mënyrë ergonomike
Teknologjia novatore kursen kohë dhe para – kohë më e shkurtër përzierje, rezultate të shpejta


Simply Mixing

c-mix-about-mixingRreth miksimit
Mënyra e duhur për të miksuar në vendin
e ndërtimit
mai mult
c-mix-mixers-homeC•mix Mixers
Motor me performancë të lartë
dhe të besueshëm
mai mult
collomix mixing paddlesMixing paddles
Gjithmonë përzierësi i duhur për
materialin tuaj
mai mult
hexafixHEXAFIX®
Ndryshim i shpejtë i lopatës
së miksimit
mai mult