Kompani – Collomix

SIMPLY MIXING

c-mix, Kompani collomix

KOMPETENCË PËRZIERJE NGA PËRVOJA

c-mix, Kompani collomixCollomix – specialist ndërkombëtar në çështjen e përzierjes

Kur bëhet fjala për miks – atëherë duhet një Collomix! Collomix ka më shumë se 40 vjet eksperiencë si ofrues specialist i teknologjisë të miksimit profesional. Produktet tona kanë fituar një reputacion të shkëlqyer për jetëgjatësi të madhe dhe arritjen e kërkesave profesionale më të larta.

Të përziesh lehtësisht – sistemi C•mix:

Motor me performancë të lartë dhe të besueshëm, që nuk ju lënë në baltë
Lidhje novatore e thjeshtë e veglave
Gjithmonë përzierësi i duhur për materialin tuaj